Ruslan Codreanu candidează independent la Primăria capitalei

Fostul primar general interimar al municipiului Chișinău Ruslan Codreanu candidează independent la funcția de primar general.  Codreanu a depus luni, 2 septembrie, actele la Consiliul electoral de circumscripție electorală Chișinău pentru înregistrarea grupului de inițiativă care va colecta semnături de la susținători pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral, transmite IPN.

Persoanele care candidează independent trebuie să fie susținute de 5 la sută din numărul alegătorilor din circumscripție, dar nu mai mult de 10000 de persoane.

După depunerea setului de acte, Ruslan Codreanu a declarat jurnaliștilor că este ferm convins că va reuși să câștige încrederea chișinăuienilor, altfel nu intra în această luptă.

Ruslan Codreanu spune că unul dintre motivele pentru care candidează este că vrea să finalizeze proiectele anunțate. „Eu vreau să administrez orașul, eu vreau să fiu angajat de oamenii Chișinăului ca manager al orașului, nu ca figură politică”, a spus Ruslan Codreanu.

Ruslan Codreanu a asigurat interimatul funcției de primar general al municipiului Chișinău din 25 aprilie 2018 și până pe 4 iulie anul curent, cânt a fost demis de CMC.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.