Reţeaua de Educatori de la Egal la Egal recrutează facilitatori naţionali

Reţeaua de Educatori de la Egal la Egal Y-PEER recrutează facilitatori naţionali pentru instruirea participanţilor în cadrul reţelei de promovare a modului de viaţă sănătos în rândul tinerilor din 12 raioane ale Moldovei, transmite IPN.

Contactată telefonic de către reporterul IPN, directorul Y-PEER, Ana Susarenco, a spus că promovarea modului sănătos de viaţă şi crearea unui mediu de comunicare în rândul tinerilor este importantă pentru a-i determina să aleagă deciziile corecte de viitor.

„Până în prezent, echipa de facilitatori naţionali a organizat seminare şi mese rotunde în liceele din ţară, discutând şi analizând problemele de educaţie sexuală, planificare familială, responsabilitatea de a fi părinte, metode de prevenire a infecţiilor cu transmitere sexuală şi a sarcinii nedorite. Totodată sunt discutate şi aspectele ce ţin de prevenirea virusului HIV”, a comunicat Ana Susarenco. La activităţile educative au participat până în prezent peste 9 mii de adolescenţi.

Reţeaua Y-PEER, creată în 2004, în Moldova a fost înregistrată ca ONG independent în 2013. Scopul acestei organizaţii este de a oferi tinerilor cunoştinţe, atitudini şi deprinderi de viaţă pentru a lua decizii responsabile privind propria sănătate. Pentru a deveni membru Y-PEER, doritorii pot transmite CV-ul şi scrisoare de motivare pe adressa ypeer.md, până pe 12 mai.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.