Renato Usatîi: Am votat pentru Republica Moldova fără „kulioace” și fără scheme

„Am votat pentru o viață mai bună, pentru Republica Moldova fără „kulioace”  (pungi, n.r.), fără scheme”, a declarat candidatul Partidului Politic Partidul Nostru la prezidențiale, Renato Usatîi, după ce și-a exercitat dreptul la vot, transmite IPN.

Candidatul a venit la vot împreună cu fiica și părinții. El spune că a votat pentru ca statul să aibă grijă de toți cetățenii – și de pensionari, și de copii, așa cum are el grijă de copiii și părinții săi. De asemenea, a votat pentru ca cei care sunt în diasporă să nu-și mai sărute copii prin Skype, să fie alături de ei, acasă, și să-i poată îmbrățișa.

Potrivit candidatului, oamenii, indiferent de naționalitate și de limba vorbită, trebuie să fie uniți. Renato Usatîi a îndemnat oamenii să iasă la vot, pentru că, în opinia sa, nu poți obține schimbări stând acasă.  

Pentru validarea alegerilor este nevoie de prezența la urne a cel puțin o treime din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale (în liste sunt 2 807 182 de cetățeni cu drept de vot). Secțiile de votare sunt deschise până la ora 21.00, iar în caz de necesitate, programul acestora poate fi prelungit cu două ore.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.