Rămân internate nouă persoane care au suferit în accidentul din strada Alba Iulia

În secțiile Institutului de Medicină Urgentă rămân spitalizate nouă persoane din cele peste 20 care au fost aduse luni, 30 septembrie, în urma accidentului de pe strada Alba Iulia, sectorul Buiucani, al capitalei. Informațiile au fost oferite în cadrul unui briefing de presă de către Igor Curov, vicedirector medical al IMU, transmite IPN.

Igor Curov a anunțat că o femeie de 51 de ani, în legătură cu ameliorarea stării de sănătate, a fost transferată de la reanimare într-o altă secție, pentru continuarea tratamentului. O altă femeie, de 38 de ani, a fost supusă astăzi unei intervenții chirurgicale la femur. „Starea post operație corespunde indicilor de după operație”, a menționat Igor Curov.

Despre femeia de la volanul Porsche-ului, care a provocat accidentul, vicedirectorul IMU a menționat că se află în continuare la terapie intensivă. După intervenția chirurgicală de luni, starea de sănătate s-a stabilizat puțin, dar nu este o ameliorare semnificativă. Femeia este conectată la aparatele de respirație dirijată. La stabilizarea stării de sănătate, va mai avea nevoie de o intervenție chirurgicală la aparatul locomotor.

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat astăzi că conducătorul autoturismului se afla în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat (1,87g/l alcool în sânge).

Accidentul de pe strada Alba Iulia a avut loc luni, 30 septembrie, în jurul orei 14.00, când un automobil de model Porsche a intrat cu viteză într-un troleibuz plin cu pasageri. În urma accidentului 28 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat, pasager în automobil, a decedat pe loc.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.