PSRM merge în alegeri pentru a începe schimbările în interesul cetățenilor și al țării

Partidul Socialiștilor merge în alegeri „pentru a învinge și a pune capăt haosului și fărădelegilor așa-numitor guvernări pro-europene și pentru a începe schimbările în interesul cetățenilor și al țării”. Declarația a fost făcută de președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, la un miting al formațiunii la Briceni, acolo unde candidează în circumscripția uninominală Nr.1, transmite IPN.

La Chișinău, campania socialiștilor a început cu un miting la Arcul de Triumf. Secretarul pentru ideologie al formațiunii, Ion Ceban, a remarcat că peste 15 mii de agitatori vor avea întrevederi cu alegătorii din toată țara, ca pe 24 februarie PSRM să iasă victorios.

„Pe 24 februarie, împreună, să punem capăt fărădelegilor care au loc în ultimii ani, în țara noastră, sub simbolul așa numitei „Eurointegrări”. Numai nu „Eurointegrare” poate fi numită toată această sărăcie, haos și distrugere”, a declarat Ion Ceban.

„Avem nevoie de o reprezentare majoritară în parlament pentru a pune în aplicare programul președintelui și toate inițiativele noastre în interesul poporului. Prin urmare, afirmăm că în acest caz este logic să votăm pentru PSRM”, a mai spus socialistul.

Potrivit lui Ion Ceban, și în capitală cheia pentru schimbare este în Parlament, începând de la construcțiile din curțile blocurilor, tarifele și terminând cu Planul Urbanistic General.

Partidul Socialiștilor este pe locul patru în buletinul de vot pentru circumscripția națională.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.