PSRM le solicită deputaților Bolea și Suhodolski să-și depună mandatele

Comitetul executiv al Partidului Socialiștilor îi cere Consiliului republican al formațiunii să-i excludă pe deputații Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski din rândurile formațiunii. De asemenea, le solicită celor doi parlamentari să-și depună mandatele, transmite IPN.

„Deputații în Parlament, Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski în mod conștient și deliberat au manifestat pe parcursul ultimelor luni un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului. În consecință, în privința acestora au fost inițiate mecanisme interne de sancționare și a fost oferit termen pentru revenirea colegilor în albia de activitate a partidului”, se arată într-un comunicat de presă al PSRM.

Comitetul Executiv al PSRM solicită Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor să-i excludă din componența acesteia pe deputații Bolea și Suhodolski, precum și să-i excludă din toate funcțiile în care au fost delegați de fracțiune.

Presa a scris că deputații socialiști Vasile Bolea și Alexandru Suhodolski, au zburat de urgență în dimineața de 17 mai spre Tel Aviv, Israel, unde stă și Ilan Șor. Aceștia au zburat pe ruta Chișinău – Istanbul – Tel Aviv, împreună cu Victor Petrov, care a candidat la alegerile bașcanului din UTA Găgăuzia. Ultimul a fost susținut în campania electorală de către Vasile Bolea. Aceasta deși PSRM și-a exprimat sprijinul pentru Grigorii Uzun.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.