PSRM apreciază campania electorală ca fiind una din cele mai murdare din istoria țării

Partidul Socialiștilor apreciază campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie ca fiind una din cele mai murdare din istoria țării. La o conferință de presă, vineri, fruntașii formațiunii au comunicat că au documentat numeroase încălcări, de la obstrucționarea dreptului la vot peste hotare și pentru cei din țară, inclusiv în stânga Nistrului, până la atacuri la persoană și utilizarea resurselor administrative, transmite IPN.

Potrivit secretarului pentru ideologie, Ion Ceban, PSRM a făcut o campanie corectă și contează să obțină majoritatea în Parlament. „Vrem să le spune oamenilor să nu aibă frică, să voteze duminică chiar dacă sunt intimidați. Să voteze așa cum cred că trebuie să voteze. Noi venim să învingem și vom învinge”, a spus Ion Ceban.

Zinaida Greceanîi, președinta PSRM, a spus că socialiștii nu vor face coaliție nici cu PDM, nici cu Blocul ACUM. Și a îndemnat alegătorii să vină la urne și să susțină partidul și candidații pe care i-a delegat în circumscripțiile uninominale.

Lidera PSRM a raportat că în campania electorală curentă, socialiștii au organizat peste 8 mii de întâlniri cu alegătorii, la care au interacționat cu peste 500 de mii de cetățeni, oamenii „care speră la o schimbare și la un viitor mai bun acasă”.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.