Programe distractive pentru copii în ajunul sărbătorilor de iarnă

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, circul şi teatrele din capitală pregătesc programe distractive pentru copii. Primele încep din această duminică, 15 decembrie, transmite IPN.

Teatrul de revistă „Ginta Latină” porneşte, duminică, în turneu prin ţară cu spectacolul muzical „O Poveste de Iarnă”, care aduce în scenă personaje din poveste  ca motanul încălţat, vulpea, cocoşul, capra cu trei iezi, scufiţa roşie, Păcală şi Tândală  şi alte personaje din folclorul naţional, a comunicat Zinaida Ţărnă, ofiţerul de presă al instituţiei.

Directorul Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă”, Gabriela Lungu, a spus că, începând cu 21 decembrie, copiii sunt aşteptaţi la spectacolul „Cică a fost odată”, inspirat din basmele lui Ion Creangă şi din tradiţiile populare. Autorul spectacolului este Aurelia Verde. Spectatorii vor participa la o poveste cu Moş Crăciun, Fulguţa, surprize, focuri de artificii, dans, voie bună şi daruri pentru toţi. Reprezentaţiile vor avea loc pe  21, 22, 18 şi 29 decembrie.

Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”  aşteaptă copiii în jurul Pomului de Crăciun cu urături de bine, alături de Moş Crăciun, Fulguţa, Şarpele de apă, Căluşarul şi mult îndrăgiţii eroi din poveste. Micii spectatori vor putea urmări un spectacol de colinde, jocuri distractive, poezii şi întâmplări hazlii, începând cu data de 21 decembrie. Administraţia teatrului propune spectacole atât în limba română, cât şi în rusă.

Deşi circul din capitală este închis, artiştii au pregătit un program de sărbători, care include numere de echilibristică, dresură, jonglerie, iluzionism şi altele. Spectacolele vor fi prezentate la Moldexpo în perioada 25 decembrie-15 ianuarie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.