Program gratuit pentru tineri la centrele de tineret din Chișinău

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani pot participa la Programul „Vara la Centru”. În fiecare zi, de marți până sâmbătă, tinerii își vor da întâlnire la centrele de tineret din Chișinău pentru a participa la diverse activități, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Municipal de Tineret din Chișinău, inițiativa vine să ofere tinerilor un mediu prietenos și stimulant în care să-și poată petrece timpul liber într-un mod constructiv și plăcut.

Un aspect al Programului „Vara la Centru” este accentul pus pe educația non-formală. Tinerii vor avea ocazia să își descopere și să își dezvolte talentele, să exploreze noi pasiuni și să dobândească abilități importante pentru viața de zi cu zi. Printre activitățile incluse se numără ateliere de dezvoltare personală, sesiuni de formare pe diverse teme și jocuri interactive. Participarea la aceste activități le va permite să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, să își dezvolte încrederea în sine și să învețe să lucreze eficient în echipă. Tinerii vor avea posibilitatea să întâlnească persoane noi cu interese similare, să creeze legături puternice și să își dezvolte prietenii de durată.

Participarea la activitățile din cadrul „Vara la Centru” este gratuită.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.