Profilul candidatului la funcția de primar al municipiului Bălți. Marina Cravcenco

Articolul face parte din ciclul IPN de prezentare a candidaților la funcția de primar al municipiului Bălți în cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023.

Marina Cravcenco candidează independent la funcția de primar al municipiului Bălți la alegerile locale din 5 noiembrie. Este născută în 1975. De profesie este economist, manager.

Candidata deține funcția de vicepreședinte pe domeniul economie la Consiliul Raional Orhei.

La alegerile parlamentare din 2021 apare în
lista candidaților Partidului „Șorˮ, pe locul 27.

Pentru perioada 1 ianuarie 2022-31 decembrie 2022, candidata declară venituri de 171 788 de lei de la Consiliul Raional Orhei. 148 de mii de lei a obținut de la rude la diferite evenimente de familie, iar de la Casa Națională de Asigurări Sociale are o indemnizație de 22 102 de lei. Pentru soț declară un venit de 5000 de euro de la rude.

Candidata nu a răspuns la apelul IPN de a oferi informații suplimentare despre prioritățile pe care le are în campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți. În prima discuție telefonică cu reporterul IPN și-a asumat să expedieze informația solicitată, după care nu a mai revenit, nici nu a mai răspuns la telefon.

Conform tragerii la sorți,
Marina Cravcenco a fost înscrisă preliminar cu numărul 10 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.