Primele autospeciale MAN au ajuns la Chișinău

La Chișinău au ajuns primele două autospeciale cu încărcare laterală, din cele șase achiziționate de municipalitate. Celelalte patru camioane de colectare vor fi livrate către Regia „Autosalubritate” până la sfârșitul lunii curente, transmite IPN.

Primăria capitalei precizează că 44 de autospeciale noi vor ajunge la Chișinău în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria municipiului Chișinău, BERD și E5P.

Cele șase camioane de colectare a deșeurilor de model MAN au fost achiziționate de la compania sârbă Atrikod d.o.o., care a fost desemnată câștigătoarea licitației efectuate în corespundere cu procedura de achiziție a BERD-ului în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”.

Autospecialele urmează să fie verificate de către consultanții internaționali și cei ai întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate”, iar ulterior puse pe linia de colectare a deșeurilor de la platformele și camerele de stocare din oraș.

Totodată, în iulie, urmează să ajungă opt cap tractoare pentru transportarea deșeurilor spre depozitul de la Țânțăreni. În august curent va începe livrarea celorlalte 30 de autospeciale noi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.