Primarul de Condrița, Andrei Donică, candidează la Primăria capitalei

Primarul de Condrița, Andrei Donică, candidează la funcția de primar general al municipiului Chișinău, din partea formațiunii social-politice Mișcarea Profesioniștilor Speranța. Anunțul a fost făcut de acesta pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

„Cu mare plăcere am să particip în această campanie electorală. Vreau într-adevăr, cu tot dinadinsul, să spun că sunt lucruri foarte mari, probleme foarte mari și lucruri grave în municipiul Chișinău”, a spus Andrei Donică.

În postarea sa, Andrei Donică, a declarat că actualul primar de Chișinău „se comportă urât cu primarii din suburbii”. Potrivit lui, din 140 de milioane de lei bugetați de către Consiliul municipal Chișinău pentru investiții în suburbii pentru anul 2023, doar 40 de milioane au ajuns în suburbii.

De asemenea, Andrei Donică acuză că primarul actual de Chișinău „a mințit pensionarii și invalizii, care au așteptat în acești 4 ani de mandat să le acorde acei 1200 de lei pe an ca ajutor”. Personal a găsit bani și a semnat dispoziția ca să le fie alocați 1 200 de lei pe acest an persoanelor cu dizabilitate de gr. I din satul Condrița.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.