Cei care vor merge să facă piaţă în acest sfârșit de săptămână vor scoate din buzunare 22-25 de lei pentru un kilogram de căpșune şi 22 de lei penru unul de cireşe. Și prețul unui kilogram de roșii de import variază între 22 și 25 de lei, iar castraveții autohtoni costă între 13 și 15 lei, transmite IPN.
Cartofii noi sunt comercializați cu 3-9 lei pentru un kilogram. Un kilogram de dovlecei costă 10 lei, iar unul de varză timpurie – 8 lei. Ridichea costă 10 lei un kilogram, iar ciupercile se vând cu 18-23 de lei.
Zece ouă costă 13-14 lei. Pentru o legătură de mărar, pătrunjel, leuștean sau ceapă verde veți scoate din buzunar 2 lei. Iar pentru floare de soc – 5 lei.
Un kilogram de caș de oi costă 60 de lei, iar brânza e cu 10 lei mai scumpă. Un kilogram de fileu de pasăre costă 55 de lei, carnea de porc se vinde cu 85 de lei, iar cea de vită cu 70 de lei.
Pentru un pahar mare de cvas veţi plăti 5 lei.