Pretor nou în sectorul Râșcani

În sectorul Râșcani al capitalei a fost numit pretor nou, printr-o dispoziție a primarului Dorin Chirtoacă. Este vorba despre Nicolae Balaur, care deține funcția de asistent al deputatului liberal, Iurie Dârda, însă urmează să depună o cerere de demisie, transmite IPN.

După ședința operativă de la Primărie, Nicolae Balaur a declarat pentru presă că în calitate de pretor va continua bunele practici ale fostei conduceri, dar și va depune eforturi pentru a le îmbunătăți, astfel încât să ajungă la fiecare cetățean.

Nicolae Balaur a menționat că a fost membru al Partidului Liberal, însă a depus cerere pentru a se retrage din formațiune, reieșind din incompatibilitatea funcției cu statutul de membru de partid.

Totodată, Tudor Călugăreanu a fost numit pretor al sectorului Botanica. Anterior acesta a exercitat funcția de vicepretor și pretor interimar al sectorului Râșcani.

Conform Legii privind statutul municipiului Chișinău, primarul general al capitalei are prerogativele să numească în funcție pretorii de sectoare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE