Președintele Igor Dodon a fost implicat duminică într-un accident rutier

Două mașini din coloana oficială a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, au fost implicate duminică, 9 septembrie, într-un accident rutier produs pe traseul Strășeni-Călărași, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției a emis un comunicat de presă în care se spune că în unul dintre automobile se afla președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu unii membri ai familiei sale. În urma impactului, maşina prezidenţială s-a răsturnat.

Martori oculari ai accidentului au relatat că președintele era în mașină alături de mama sa și unul dintre fii. Alţii au spus că în maşină era soţia șefului statului şi unul dintre fii. Președinția nu a emis un comunicat de presă.

La câteva ore de la accident, preşedintele a scris pe o reţea de socializare că totul este în ordine. Nu are traumatisme grave nici el, nici membrii familiei.

Până la producerea accidentului, preşedintele a participat la o slujbă la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae din orașul Basarabeasca, oficiată de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldovei, Vladimir.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.