Premii de la StarNet pentru cei mai exemplari elevi

La careul din 31 mai, compania StarNet va oferi premii celor mai buni elevi din municipiul Chişinău. Astfel, întreprinderea va continua buna tradiţie de înmânare a premiilor pentru rezultate excelente la învăţătură. Premierea se va face în cadrul proiectului social „Noi apreciem inteligenţa”. Anul acesta, proiectul se află în al patrulea an de existenţă şi împreună cu platforma www.liceu.md, rămâne unul dintre cele mai ambiţioase şi importante proiecte pentru mediul educaţional din Republica Moldova, notează IPN cu referire la un comunicat StarNet.

Proiectul  a fost lansat în anul 2009, în colaborare cu Primăria mun. Chişinău şi are ca scop implementarea tehnologiilor moderne în şcolile din capitală. Astfel, instituţiile şcolare au fost conectate gratuit la internet, la fel a fost creat şi primul registru electronic din Moldova. Intenţia Companiei StarNet, prin sloganul „Noi apreciem inteligenţa”,  este de a motiva tinerii, prin nominalizări, diplome şi cadouri, să fie cei mai buni la învăţătură

Înmânarea premiilor se face de două ori pe an, după ce profesorii introduc în sistemul de date de pe site-ul www.liceu.md rezultatele semestriale ale elevilor. După primul semestru, peste 70 de elevi din liceele municipiului Chişinău au fost premiaţi cu diplome şi jocuri de şah/ domino/ micado, pentru antrenarea memoriei şi spiritului de observaţie. La careul de pe 31 mai, vor fi fost premiaţi cei mai sârguincioşi elevi cu rezultate bune la învăţătură în semestrul II al anului de învăţământ 2012-2013.

„Ne pare bine atunci când vedem mulţumirea elevilor în momentul premierii şi a părinţilor care pot controla întreaga situaţie şcolară a copilului său la un clik distanţă. Premiile sunt pentru elevi o motivaţie în plus pentru a lua note mari şi a se implica în activităţile şcolare”, afirmă Irina Samonii, manger de proiecte, StarNet.

Proiectul „Noi apreciem inteligenţa” are la bază portalul informaţional  www.liceu.md, care reprezintă comunitatea virtuală a elevilor, profesorilor şi părinţilor. Pe acest site poate fi găsită toată informaţia despre instituţiile de învăţământ participante la proiect, planurile manageriale ale acestora şi date cu privire la notele elevilor. Părinţii au posibilitatea să acceseze gratuit site-ul www.liceu.md, din orice colţ al lumii şi să vizualizeze informaţia despre succesele la învăţătură înregistrate de copiii lor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.