Premierul și președintele legislativului, prezenți la un eveniment electoral al candidatului PAS

Doar un primar pro-european, doar Lilian Carp împreuna cu echipa locală, împreună cu Parlamentul, împreună cu Guvernul, poate transforma acest oraș într-o adevărată capitală europeană. Declarația aparține liderului Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, președinte al legislativului, și a fost făcută în cadrul unui eveniment electoral organizat în Scuarul Europei, transmite IPN.

Liderul PAS a menționat că toată lumea își dorește o capitală europeană. „Noi cu toții ne dorim un oraș curat, un oraș confortabil, un oraș fără ambuteiaje. Ne dorim ca oamenii de afaceri din acest oraș să nu mai fie hărțuiți”, a mai spus Igor Grosu.

La eveniment a participat și premierul Dorin Recean. „Pentru ca să facem investițiile necesare, investițiile fundamentale în infrastructură, în sistemul de gestiune a traficului, în sistemul de curățare a apelor, în sistemul de colectare și de procesare a deșeurilor avem nevoie de resurse financiare care să vină de la prietenii noștri. Doar că prietenii noștri vor finanța aceste proiecte în condițiile în care la conducerea primăriilor, municipiilor noștri vor fi primari și consilieri ai echipei integre, oneste”, a spus Dorin Recean.

„Stimați chișinăuieni, eu astăzi vin în fața dumneavoastră să vă mulțumesc pentru faptul că ne-ați deschis ușile și gândurile voastre. Pentru că ați fost receptivi și ne-ați confirmat cu angajamentele pe care echipa PAS și le-a asumat în această campanie sunt cele adevărate. Sunt probleme care nu așteaptă amânare, sunt probleme cu ne întâlnim zilnic. Am în spate cea mai capabilă, dedicată și profesionistă echipa – singura care poate și va rezolva aceste probleme”, a declarat candidatul PAS la funcția de primar general al capitalei, Lilian Carp.

La finalul evenimentului, membrii echipei PAS au pornit prin centrul capitalei pentru a informa cetățenii despre programul electoral al candidatului la funcția de primar.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.