Precizările MAE despre alerta cu bombă la o secție de votare din Bologna

Ministerul Afacerilor Externe a emis un comunicat în legătură cu alerta cu bombă la o secție de votare din Bologna, Italia. Ca măsură de precauție, autoritățile italiene au decis suspendarea temporară a procesului de vot pentru a permite verificarea clădirii de către echipele specializate, transmite IPN. 

În urma anunțului privind prezența unui posibil dispozitiv exploziv, Biroul electoral al secției de votare a permis cetățenilor aflați în așteptare să își exercite dreptul de vot, după care s-a procedat la evacuarea clădirii și inițierea verificărilor corespunzătoare de către autorități.

Pe durata acestor verificări, buletinele de vot au fost depozitate într-un spațiu securizat, iar urna de vot a rămas sub supravegherea unei camere video furnizate de către Comisia Electorală Centrală (CEC). 

După finalizarea controalelor de securitate, activitatea secției de votare va fi reluată, în funcție de rezultatele verificărilor. În prezent, Biroul electoral al secției de votare din Bologna a confirmat că nu sunt cetățeni în așteptare pentru a vota.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.