Polonia va susține Moldova în reformele de preaderare la UE, declaraţie

Polonia este și va continua să fie ambasador al Republicii Moldova și să susțină reformele de preaderare la UE. Declarația a fost făcută de către mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski, la o întrevedere cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, Andrian Candu a declarat că Polonia este statul care ne-a ajutat și ne ajută fără rezerve și promovează interesele Republicii Moldova în UE. Totodată, este țara care a ajutat Republica Moldova în criza de export a produselor moldovenești.

Cu susținere poloneză, în Moldova sunt implementate proiecte de bună guvernare/dezvoltare regională, precum și agricultură sustenabilă și dezvoltare rurală.

Mareșalul Senatului Poloniei a vizitat sala de ședințe plenare și a lăsat un mesaj în Cartea de onoare a Parlamentului. Vineri, 5 octombrie, delegația poloneză va avea întrevederi cu reprezentanții tuturor fracțiunilor parlamentare.

Stanislaw Karczewski efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 4-6 octombrie 2018, la invitația lui Andrian Candu.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.