Poliţistul care a accidentat mortal un bărbat şi a rănit o femeie a fost reţinut

Poliţistul care a accidentat mortal un pieton, săptămâna trecută, şi l-a rănit pe altul a fost reţinut. Este vorba de şeful Secţiei Nord a biroului de migraţie din Bălţi. Dacă va fi găsit vinovat, poliţistul riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Accidentul s-a produs în oraşul Bălţi, iar pietonii, soţ şi soţie, traversau regulamentar strada. În urma impactului, bărbatul, de 36 de ani, a decedat pe loc, iar femeia a fost internată cu multiple traumatisme şi fracturi la spital. Soţii erau din raionul Făleşti.

Poliţistul a fost audiat de procurori şi recunoscut în calitate de bănuit pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijlocului de transport, soldată cu decesul unei persoane.

Acesta a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore, la expirarea cărora, procurorii vor înainta judecătorului de instrucţie demers pentru arest.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.