Poliţia a găsit doi saci cu substanţe narcotice la un bărbat acasă

Trei persoane, printre care o femeie, au fost arestate pentru trafic de droguri şi riscă de la 7 la 15 ani de închisoare. În locuinţa unuia dintre suspecţi au fost găsiţi doi saci de substanţă narcotică. Poliţia anunţă că grupul criminal activa în raioanele de nord ale ţării, transmite IPN.

Pe 17 august, pe traseul Floreşti-Bălţi, poliţia a stopat pentru verificări un automobil condus de un bărbat cunoscut în mediul criminal ca şi „Franţuz”. Acesta are 39 de ani, este originar din Bălţi şi a fost anterior judecat pentru trafic de droguri. În automobil se afla şi o femeie de 44 ani, din Sângerei. Ambii erau drogaţi.

Şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Ion Bodrug, a comunicat, într-o conferinţă de presă, că în cadrul percheziţiei autoturismului au fost ridicate 2 pachete cu marijuană. Poliţia a stabilit că din grupare mai făcea parte un locuitor al oraşului Sângerei, de 37 de ani, anterior judecat pentru trafic de droguri. La domiciliul celui din urmă au şi fost depistaţi cei doi saci de substanţă narcotică.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.