Plățile cu cardul Mastercard de la maib te pot duce la finala UEFA Champions League Final

Cardul Mastercard de la maib îți oferă șansa de a asista direct din tribune la cel mai așteptat meci de fotbal – UEFA Champions League Final.

Promoția este organizată în perioada 14.02.200-29.04.2022 și tu poți fi printre cei 3 mari câștigători care vor primi bilete la meci pentru 2 persoane. Pentru a participa în promoție e necesar să efectuezi cel puțin o plată de peste 400 de lei cu cardul Mastercard de la maib și neapărat să te înregistrezi pe site-ul uefa.maib.md.


Fiecare câștigător va primi nu doar 2 bilete la finala campionatului, dar va mai beneficia gratuit de bilete avia tur-retur, transfer de la aeroport și înapoi, 2 nopți de cazare (cameră dublă), transport în ziua meciului și premii speciale de la UEFA Champions League.

Și asta nu e tot! 30 de clienți maib, care vor efectua plăți cu cardul Mastercard, vor beneficia de certificate de 1000 de lei fiecare pentru cumpărături în magazinul adidas. O dată la 2 săptămâni va fi organizată extragerea câștigătorilor și se vor oferi câte 6 certificate – cadou. Marea extragere a celor 3 clienți maib va avea loc pe 02 mai.

Achită cu cardul Mastercard de la maib, înregistrează-te pe uefa.maib.md și mărește-ți șansele de câștig.


Încă nu ai un card Mastercard de la maib? Îți propunem să deschizi cardul gama și să profiți de mai multe avantaje: cashback de până la 15%, servicii premium, cardul de debit se transformă ușor într-un card de credit etc.

Cum să-l deschizi? Comandă cardul gama prin aplicația mobilă maibank, cu livrare la domiciliu sau vino la orice sucursală maib.

Pentru mai multe detalii accesează 
Programul campaniei sau apelează Contact Center la 1313.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.