Plăți simplificate: Achită serviciile MPay la terminalele de autoservire maib

Timpul este prețios, iar maib dorește să ofere produse și servicii de banking cât mai comode, accesibile și rapide. Fiindcă maib are drept scop simplificarea produselor și serviciilor, banca a făcut plățile mai simple pentru fiecare client.

Acum poți achita serviciile MPay direct de la terminalele de autoservire maib. Astfel, maib oferă o experiență bancară plăcută ce ajută la economisirea timpului.


Beneficiile noii funcționalități:

Fără note de plată: acum nu mai este necesar să generezi o notă de plată prin MPay. Întreg procesul poate fi realizat la terminal.

Plată imediată: poți selecta serviciul MPay dorit și finaliza plata în aceeași sesiune. Nu mai este nevoie să accesezi alte platforme sau să aștepți confirmări suplimentare.

Cum funcționează?

  1. Alegi serviciul: la terminalul de autoservire maib, alege opțiunea „Mpay/Taxe de stat” și selectează serviciul dorit.
  2. Introduci datele: completează câmpurile necesare cu informațiile aferente serviciului ales.
  3. Finalizezi plata: efectuezi plata direct din terminal, fără a mai accesa alte platforme.
     

Terminalele de autoservire maib sunt amplasate în numeroase locații accesibile, cum ar fi sucursalele și agențiile maib, în zonele maib365, rețeaua de supermarketuri Linella, rețeaua de magazine Orange, ASP, centre comerciale și posturile vamale. Aceste terminale sunt concepute pentru a facilita accesul la servicii bancare, inclusiv seara și în weekenduri.

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.