PDM s-a lansat în campania electorală cu sloganul „Fapte, nu vorbe!”

Partidul Democrat din Moldova s-a lansat în campania electorală cu sloganul: „Fapte, nu vorbe!”. „Pornim într-o campanie electorală foarte importantă – nu doar pentru noi, pentru echipa Partidului Democrat – o campanie importantă pentru țară, pentru că de această campanie va depinde dacă Moldova își va păstra ordinea, stabilitatea politică, va continua și va menține creșterea economică ori va cădea iar în haos, anarhie, în dezmăț și sărăcie”, a declarat președintele formațiunii, Vlad Plahotniuc.

Potrivit politicianului, Partidul Democrat, în trei ani de guvernare, a reușit să facă atât cât n-au reușit toate guvernările precedente. „Am făcut drumuri noi în toată țara, am crescut pensiile, am majorat salariile, am oferit ajutoare și compensații pentru nevoiași, am lansat programul „Prima Casă”, am făcut multe, multe lucruri bune, pe care le vom continua și în anul 2019 și în toți anii care vin”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Liderul PDM a făcut apel public către toți candidații incluși în cursa electorală, indiferent de partidul din care fac parte, să se abțină de la falsuri, provocări și manipulări, să manifeste respect față de toți concurenții electorali și să-i lase pe alegători să decidă liber.

Președintele Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a spus că echipa PDM este echipa care știe să se mobilizeze foarte bine, știe să ia cele mai bune decizii și să vină cu cele mai bune soluții. Echipa PDM este cea în care fiecare cetățean din țară se poate regăsi, indiferent de etnie sau de limba vorbită, pentru că promovează politica pro-Moldova, a mai spus Andrian Candu.

Prim-ministrul și prim-vicepreședintelui PDM, Pavel Filip, a subliniat că angajamentele PDM pentru următorii ani nu sunt simple promisiuni, dar continuarea firească a lucrurilor de până acum. „Ceea ce am spus și făcut este de fapt garanția cea mai mare că promisiunile noastre pentru următorii patru ani vor prinde viață”, a declarat Pavel Filip.

Partidul Democrat este primul în buletinele de vot pentru circumscripția națională, conform ordinii prealabile stabilite în urma tragerilor la sorți printre primele formațiuni care și-au depus dosarul la Comisia electorală Centrală, transmite IPN.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.