PDM nu va pune condiții, dar nici nu le va accepta în viitorul parlament

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a spus, după încheierea votării, că pentru PDM nu există politicieni sau partide cu care să nu accepte să discute. Democrații nu vor pune condiții, dar nici nu le vor accepta în viitorul parlament, transmite IPN.

Liderul democrat a mai spus că e devreme să se discute despre formula politică a viitorului parlament, dar cert este că „fiecare mandat obținut de PDM va lucra pentru cetățeni”. PDM va continua reformele începute și va iniția altele noi. Toți politicienii trebuie să aibă un singur scop, să facă viața cetățenilor mai bună.

Prim-vicepreședintele PDM, Pavel Filip, a remarcat că procesul electoral a fost transparent, liber și democratic. Abaterile semnalate nu crede că sunt în măsură să influențeze rezultatele. Pavel Filip a apreciat procesul electoral din diasporă că fiind impecabil.

Vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a condamnat comportamentul Maiei Sandu și a unui ONG care, potrivit lui, au pus presiune pe cetățeni să nu participa la referendumul consultativ inițiat de PDM. Referindu-se la votul din diasporă, Andrian Candu  a spus că, după cum arată experiența zilei de azi, au fost depășite deficiențele înregistrate în 2016.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.