PDM lansează o campanie de informare pe tema integrării europene

Partidul Democrat din Moldova lansează o campanie de informare pe tema integrării europene. Campania presupune colectarea mesajelor pe care cetăţenii doresc să le transmită liderilor europeni, transmite IPN.

Echipele democraţilor din toate raioanele ţării îşi propun să colecteze, începând cu 7 noiembrie, mesajele pe care cetăţenii doresc să le transmită liderilor europeni. Mesajele vor fi adunate la corturile PDM, la sediile de partid, pe website-ul campaniei şi pe o reţea de socializare.

„Urmărim prin această campanie să popularizăm ideea europeană în Republica Moldova şi să mulţumim direct cetăţenilor Moldovei pentru efortul naţional făcut în vederea apropierii ţării noastre de Uniunea Europeană ”, a declarat liderul PDM,  Marian Lupu, la o conferinţă de presă.

Formaţiunea şi-a propus să editeze şi o carte „scrisă de cetăţenii ţării, despre Moldova”, care va reprezenta ţara la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius.

„Urmărim apropierea de UE pentru ca fiecare cetăţean al acestei ţări să poată călători liber şi lucra fără restricţii oriunde, şi în Est, şi în Vest”, a mai spus liderul PDM.

Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius va avea loc în perioada din 28-29 noiembrie. Moldova urmează să parafeze la această reuniune Acordul de Asociere cu UE.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.