PDM își va alege noua conducere pe 27 iulie

Partidul Democrat din Moldova își va alege noua conducere pe 27 iulie, atunci când va fi structurat și un nou program care să ducă la reformarea formațiunii politice, transmite IPN. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Național Politic al PDM din 29 iunie și transmisă într-o conferință de presă de Pavel Filip.

Prim-vicepreședintele PDM a precizat că la ședință a fost discutată situația politică din Republica Moldova, situația din interiorul PDM și au fost dezbătute deciziile luate de formațiunea politică în ultima perioadă. „Am vorbit despre greșelile din ultima perioadă și despre ce trebuie de făcut ca să revenim la normalitate”, a spus Pavel Filip.

Politicianul a mai spus că, după ce președintele PDM și-a dat demisia, la ședința Consiliului Național Politic și-au dat demisia toți vicepreședinții, inclusiv toți secretarii generali. „Până la alegerea unui nou președinte, eu voi asigura interimatul funcției de conducere a partidului”, a declarat Pavel Filip.

Politicianul a mai declarat că la Congresul convocat pe 27 iulie nu va fi aleasă doar noua conducere a partidului, ci se va crea un nou program care să ducă la reformarea formațiunii. „PDM rămâne a fi un partid important și înțelegem ce trebuie schimbat astfel încât să avem o formațiune politică de orientare socială, pe baza valorilor europene”, a mai declarat Pavel Filip.

De asemenea, Pavel Filip a mai precizat că PDM nu mai este în stare să mențină actualul sediu, motiv pentru care s-a decis mutarea formațiunii politice într-un alt sediu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.