Partidul Voința Poporului a depus la CEC lista candidaților pentru alegeri

Partidul Voința Poporului a depus joi, 17 ianuarie, actele la Comisia Electorală Centrală pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie. Pe lista pentru circumscripția națională se regăsesc 35 de candidați, transmite IPN.

Președintele formațiunii, Ștefan Urîtu, a declarat pentru presă că cei incluși pe listă reprezintă o echipă bine chibzuită. Sunt și tineri, dar și oameni mai în vârstă care au trecut „prin foc și sabie”.

Potrivit lui Ștefan Urîtu, formațiunea participă la alegeri pentru a salva Moldova de prăpastia în care se duce tot mai mult. „Ne încadrăm în această luptă pentru a schimba situația și pentru a face ca legea în Republica Moldova să fie respectată”, a declarat liderul formațiunii.

Partidul Voința Poporului nu va avea candidați în circumscripțiile uninominale.

Conform Codului Electoral, CEC efectuează înregistrarea candidaților desemnați în alegeri în decursul a șapte zile de la data primirii actelor.

În circumscripția națională deocamdată au fost înregistrate șase formațiuni politice. Este vorba despre: Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor și Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie. În proces de examinare se află dosarul Partidului Politic Partidul Nostru, care a fost depus miercuri, 16 ianuarie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.