Partidul Șor anunță un proiect de infrastructură finanțat prin Asociația „Pentru Orhei”

Partidul Șor anunță că începe instalarea sistemului de iluminat public în localitățile din cele două circumscripțiile uninominale câștigate la alegerile parlamentare din 24 februarie. Președintele Partidului, deputatul Ilan Șor, a declarat într-o conferință de presă că „proiectele de infrastructură vor continua în aceste localități și în următorii ani”, transmite IPN.


„De mâine, începem lucrările de modernizare totală a iluminatului public în 104 localități din țară. Iluminatul public modern este atât de necesar satelor noastre, ca oamenii să nu mai umble noaptea cu felinarul”, a declarat Ilan Șor. Proiectul este prevăzut pentru o perioadă de 12 luni. „În al doilea an, vom începe modernizarea și restabilirea drumurilor, în al treilea an, vom asigura fiecare localitate cu instituții medicale, în al patrulea an, vor fi restabilite toate instituțiile de învățământ. Așa planificăm să reconstruim infrastructura satelor noastre”, a declarat Ilan Șor.

Întrebat de jurnaliști din ce surse vor fi realizate proiectele anunțate, Ilan Șor a declarat că din fondurile Asociației obștești „Pentru Orhei”, finanțată de companii private care își desfășoară activitatea în Republica Moldova.

Candidații Partidului Șor au câștigat alegerile din 24 februarie în două din cele 51 de circumscripții electorale. Este vorba de circumscripțiile Nr. 18 (Orhei, Călărași) și Nr. 19 (Orhei, Rezina, Criuleni, Dubăsari).  

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.