Partidul Regiunilor este singurul care păstrează statalitatea Moldovei, declarație

„Partidul Regiunilor din Moldova este unica formațiune pro-rusă autentică, care păstrează statalitatea Moldovei”, susține liderul formațiunii, Alexandr Kalinin. Într-o conferință de presă la IPN, Alexandr Kalinin a declarat că partidul său va reglementa conflictul transnistrean prin federalizarea Moldovei și va declara limba rusă a doua limbă de stat.

„Partidul Regiunilor este alternativa potrivită pentru adevărații patrioți, dezamăgiți de Dodon și Partidul Socialiștilor. Noi suntem o adevărată forță pro-rusă, putere care pledează clar pentru federalizarea Republicii Moldova, pentru o astfel de soluție a conflictului transnistrean. Și noi vom învinge în aceste alegeri”, a menționat liderul Partidului Regiunilor, concurent electoral cu nr. 10 în circumscripția națională pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Alexandr Kalinin i-a îndemnat pe alegători să nu-i creadă pe cei care spun că statul va stagna fără Igor Dodon, pentru că nu este adevărat. Există forțe politice sănătoase, oneste în raport cu alegătorii și care au șanse să învingă.

Liderul Partidului Regiunilor a declarat că nu-i va permite președintelui Igor Dodon și Partidului Socialiștilor să implice Federația Rusă în promovarea intereselor personale. Iar cetățenilor le-a recomandat să nu creadă în basme că „vor veni tancurile rusești, că Moldova va fi anexată, la fel ca Crimeea, sau că vor veni omuleții verzi”. Sunt grozăvii inventate de „oamenii lui Dodon”, spune Alexandr Kalinin.

Liderul Partidului Regiunilor afirmă că „cetățenii cunosc faptul că Federația Rusă este principalul partener economic al Republicii Moldova și își doresc un viitor comun alături de Rusia”.

„Cetățeni ai Republicii Moldova, pentru a schimba viitorul, pe 24 februarie 2019, votați Partidul Regiunilor, partid care întrunește oameni demni, care își vor onora promisiunile. Ei nu mint ca socialiștii. Imediat după accederea în Parlament, Partidul Regiunilor își va realiza promisiunilor”, a  promis Alexandr Kalinin.

Alexandr Kalinin a îndemnat cetățenii să vină pe 24 februarie și „să voteze pentru pace, pentru Partidul Regiunilor, să nu voteze PSRM – partidul războiului”.

  • alexandr kalinin despre partidul regiunilor.mp3
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.