OTP Bank oferă clienților noi funcționalități MIA Plăți Instant

Începând cu 31 iulie 2024 noi funcționalități MIA Plăți Instant devin accesibile în aplicația OTP Mobile Banking. Utilizatorii vor beneficia de tranzacții instantanee, protecție sporită a informațiilor financiare și o diversitate mai mare a opțiunilor de plată:

  1. Plăți prin cod QR: Permit efectuarea plăților rapide prin scanarea unui cod QR.
  2. Plăți prin Link: Facilitează plățile online printr-un link securizat.
  3. Transferuri Me2Me: Oferă posibilitatea transferurilor instant între conturile proprii deschise la diferite bănci.
     

OTP Bank își continuă angajamentul de a oferi produse și servicii accesibile, fiind unica bancă care oferă 0% comision pentru tranzacții MIA de până la 30.000 MDL/lună.

MIA Plăți Instant a fost adoptat foarte rapid de către clienții băncii, devenind una dintre cele mai utilizate opțiuni OTP Mobile Banking. În prezent peste 25,600 de clienți utilizează activ serviciul prin intermediul aplicației – 9% din totalul conturilor MIA înregistrate.

"Extinderea funcționalităților MIA în aplicația OTP Mobile Banking reflectă dorința noastră de a oferi soluții de plată moderne și eficiente," a declarat Irina Pohilă, Șef Departament Produse Digitale la OTP Bank. "Suntem încântați să vedem adoptarea rapidă a acestui serviciu și vom continua să îmbunătățim experiența bancară digitală a clienților noștri."

Pentru a beneficia de noile opțiuni de plată, clienții sunt invitați să actualizeze aplicația OTP Mobile Banking din Google Play sau AppStore. Pașii pentru realizarea fiecărui tip de operațiune sunt disponibili pe
site-ul băncii.

OTP Bank rămâne dedicată inovației oferind soluții financiare care răspund nevoilor în continuă evoluție ale clienților.

---

MIA Plăți Instant, sistemul de plăți dezvoltat de Banca Națională a Moldovei (BNM) lansat pe 12 martie a reușit să adune peste 200 de mii de utilizatori unici, care prin funcționalitățile MIA P2P și RTP au generat transferuri de peste 654 de milioane de lei.

Îți reamintim că prin MIA Plăți Instant poți primi sau solicita transferuri de bani doar prin intermediul numărului de telefon mobil, în doar câteva secunde. Serviciul MIA poate fi activat în același timp doar pentru un singur cont în MDL (cont de bază), deschis la instituțiile financiare din Moldova, cu posibilitatea de a-l modifica ori de câte ori ai nevoie. Mai multe despre serviciul MIA și opțiunile disponibile, citește aici.


OTP Bank Moldova, filială a OTP Group, este un furnizor integrat și universal de servicii financiare. Cu o abordare definită de responsabilitate, angajament și profesionalism, OTP Bank înțelege nevoile clienților și contextul actual al pieței, fiind un partener financiar de încredere. Banca se clasează printre primele patru bănci sistemice după volumul creditelor acordate (11,7%), volumul depozitelor atrase (14,6%) și ponderea activelor (13,9%).


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.