OTP Bank – 10 ani alături de Chisinau Marathon

Anul acesta avem dublu motiv de sărbătoare: 10 ani de Chisinau Marathon și un deceniu de când inima OTP Bank bate în ritmul acestui eveniment unic.

De la prima ediție, colegii noștri au fost printre cei care au îndrăznit să-și testeze limitele. Am prins gustul mișcării și am devenit fani pasionați, susținând proiectul în calitate de parteneri oficiali din 2017.

Am promovat importanta sportului, încurajând pasiunea colegilor și promovând mișcarea prin susținere financiară iar maratonul a continuat să crească de la 10,000 de alergători, la peste 18,000 în 2018.

În paralel cu evoluția spectaculoasă a evenimentului a crescut și echipa de alergători a băncii. În acest an marcăm un record propriu: 120 colegi vor porni de la linia de start pe 29 septembrie.

Am fost alături de Chisinau Marathon în momentele sale de glorie, cum ar fi recordul traseului stabilit în 2018 de Benjamin Kiprop Serem, dar și în perioadele de provocare când pandemia a impus ediția online în 2020. Reziliența demonstrată de alergători și organizatori ne-a inspirat să continuăm investițiile în bunăstarea comunității.

Maratonul aniversar promite să fie o ediție de neuitat. Nu rata șansa de a scrie următorul capitol al acestei povești!
Înregistrează-te acum și fii parte din cea de-a 10-a ediție a Chisinau Marathon!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.