Opoziţia nu mai are argumente pentru anticipate, declaraţii

Opoziţia nu mai are argumente pentru a cere anticipate. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune „Publika TV”, transmite IPN.

„Opoziţia nu are un mesaj politic. Până nu demult cereau miliardul. Tot ce declară cei din opoziţie reprezintă nişte mesaje propagandistice fără conţinut. Ei dacă vor alegeri anticipate, n-au decât să-şi dorească. Noi toţi vrem câte ceva. Eu vreau un miliard, de exemplu”, a spus analistul Victor Gurău.

Jurnalistul Victor Nichituş este de părerea că liderii opoziţiei, Igor Dodon, Andrei Năstase şi Renato Usatîi, ar urmări un scenariu comun. „Cred că există o legătură între cei trei lideri. Este cunoscut că s-au întâlnit toţi trei la un restaurant. Acest scenariu comun este de destabiliza situaţia în ţară. Principalul e că avem stabilitate şi ţara nu a ajuns în incapacitate de plată”, a opinat Nichituş.

Analistul media Cristian Tabără consideră că cei trei lideri ai opoziţiei au scopul de a schimba guvernarea, însă fiecare urmăreşte interesul său personal. „Interesul lor comun este să scuture guvernarea şi să prăbuşească sistemul. Însă fiecare are calculele sale. Năstase vrea să scape de dosare penale, inclusiv pe aliaţii săi, iar Dodon se visează preşedinte cu puterea absolută în mâinile sale”, a declarat Tabără.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.