Ofertele de stagii vor fi stocate pe un portal guvernamental

A fost lansată pagina web –  stagii.gov.md – a Programului de stagii la instituţiile publice şi companiile private din Republica Moldova. Siteul serveşte drept platformă de stocare a ofertelor angajatorilor din ţară, care sunt în căutare de stagiari. Fiecare instituţie va avea un cont separat pe site, pentru a publica ofertele de stagii,  transmite IPN.

Iniţiativa îi aparţine Biroului pentru relaţii cu diaspora, în colaborare cu Asociaţia Moldovenilor din Marea Britanie şi Asociaţia „Jeunes Moldaves” din Franţa. Potrivit unui comunicat de presă al Biroului, cei interesaţi vor avea posibilitatea să acceseze ofertele pe durata întregului an. Programul de stagii se adresează studenţilor şi absolvenţilor atât din ţară, cât şi de peste hotare.

Scopul programului este de a oferi posibilitate tinerilor să cunoască cum funcţionează instituţiile publice şi companiile private din ţară, să aplice cunoştinţele şi abilităţile obţinute în timpul studiilor, să vină cu noi abordări şi bune practici relevante pentru consolidarea capacităţilor acestor instituţii

Platforma stagii.gov.md a fost dezvoltată cu susţinerea proiectului UE „Consolidarea capacităţilor de gestionare a migraţiei în Republica Moldova”.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE