Octavian Grama părăseşte PLDM

Deputatul Octavian Grama părăseşte rândurile Partidului Liberal Democrat din Moldova. Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, fostul vicepreşedinte al formaţiunii a scris că îşi va continua activitatea în Parlament în calitate de deputat neafiliat, transmite IPN.

„În acestă perioadă de criză, prin care trece Partidul Liberal Democrat din Moldova, am încercat cu toţii împreună să găsim soluţii, dar cu părere de rău, trenul deja a plecat, de aceea mă retrag din rândurile partidului, în care am muncit circa 9 ani”, scrie deputatul.

Deputatul a mai spus că face acest pas şi din motivul, că „au plecat colegii buni şi de calitate” din organizaţiile teritoriale, cu care a activat toţi aceşti ani şi care l-au înaintat pe lista de deputaţi din partea PLDM.

Octavian Grama, care deţine funcţia de vicepreşedinte al PLDM din 2007, a devenit deputat în septembrie 2015. Acesta a suplinit mandatul vacant, după ce Valeriu Streleţ a fost desemnat premier. Până a deveni parlamentar, din 2009 şi până în 2011, iar apoi din 2012 şi până în 2015, Octavian Grama a fost viceministru al sănătăţii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.