O oportunitate unică pentru elevi în educaţia non-formală şi orientare profesională


AIESEC Chişinău
Preşedinte de Proiect Mihaela Babici
Tel:
 068578242
Email: mihaela.babici@aiesec.net
Web: www.chisinau.aiesec.md




O oportunitate unică pentru elevi în educaţia non – formală şi orientare profesională.

„UpGreat”- este un proiect educaţional pentru liceeni. Deschiderea oficiala va avea loc la 19 martie , iar derularea proiectului va fi în perioada între 21 martie şi 21 aprilie.

"UpGreat" are ca scop livrarea unui set de training-uri bazate pe educaţie non-formală şi orientare profesională, realizat de formatori specializaţi. Scopul proiectului este de a oferi pe lîngă teorie şi cunoştinţe practice. Partea practica a proiectului constă în livrarea de către participanţi a unui training colegilor săi prin schimb de licee. Este o oportunitate care îi va ajuta pe aceşti tineri să depăşească barierele de comunicare, cele socio-emoţionale, să-şi dezvolte capacităţile de lider şi să reuşească să selecteze domeniul în care vor activa în viitor.

Preşedintele proiectului, Mihaela Babici a mentionat: ” Această ediţie a proiectului UpGreat este deosebită pentru că se axează pe orientarea profesională, ceea ce nu a fost in ediţia anterioară şi cu tenta de a iniţia elevii în Project Management şi Antreprenoriat Social. Vom folosi şi serviciile psihologilor ca un instrument orientativ adiţional şi facultativ". Actualul preşedinte AIESEC Chişinău, Olga Cegorean, a menţionat că acest proiect le va oferi elevilor o perspectivă mai clară despre viitoarea lor carieră profesională în Republica Moldova şi vor beneficia de o serie de training-uri şi workshop-uri interactive, fiecare elev va avea şansa să discute cu oameni de succes şi să rămînă cu o imagine mai clară asupra posibilelor cariere în domeniul care îi pasionează.

Startul procesului de aplicare a fost dat la data de 5 martie şi va dura pînă pe 17 martie. În urma primei selecţii, vor fi aleşi 90 de participanţi care vor avea posibilitatea de a se implica activ în acest proiect. Grupul ţintă sunt elevii claselor a 11a şi a 12a.

„UpGreat”-get out of the box, find a better you - este un proiect organizat de AIESEC Chişinău.

AIESEC este Liderul Global în Dezvoltarea Tinerilor Lideri, cea mai mare organizaţie de tineri din lume. Ea a fost fondată în 1948, iar la moment este prezentă în peste 110 de ţări, inclusiv şi Republica Moldova.

Detalii despre aplicare şi mai multe informaţii găsiţi pe pagina oficială a organizaţiei AIESEC Chişinău: www.chisinau.aiesec.md

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
Coordonator de proiect Mihaela Babici:
mihaela.babici@aiesec.net / tel: (+373) 68578242
Responsabil de relaţii cu publicul Dan Croitoru:
dann.croitoru@aiesec.net / tel: (+373) 68744182

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.