O femeie a murit după ce un microbuz de pe ruta Cahul-Doina s-a ciocnit într-un pilon

Șapte persoane au suferit diverse traumatisme după ce un microbuz de pe ruta Cahul-Doina s-a ciocnit într-un pilon de marginea drumului. Una dintre pasagere s-a stins din viață pe patul de spital, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției precizează că accidentul s-a produs în această dimineață în localitatea Larga Nouă din municipiul Cahul. Preliminar s-a stabilit că motivul accidentului ar fi o pană de cauciuc. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit într-un pilon de pe marginea drumului.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează că în urma impactului mai multe persoane au rămas blocate în autovehiculul avariat. Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare la fața locului au fost trimise 5 echipe de salvatori și pompieri, inclusiv paramedicii SMURD. În microbuz se aflau 11 persoane, dintre care cinci au rămas blocate. Salvatorii au scos din fiarele microbuzului persoanele încarcerate și le-au predat echipei SMURD.

În total opt persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza traumatismelor grave, o femeie a decedat la scurt timp după spitalizare. Identitatea acesteia nu a fost deocamdată stabilită. Femeia pare să aibă între 55 și 60 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată urmează a fi efectuată expertiza auto-tehnică pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.