Noul şef al ANRCETI a fost prezentat angajaţilor instituţiei

Noul director al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Grigore Varaniţa, a fost prezentat colectivului. Noul şef a spus că printre priorităţile sale se numără promovarea concurenţei în furnizarea reţelelor, a infrastructurii asociate şi a serviciilor de comunicaţii electronice, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al ANRCETI.

La întâlnirea cu angajaţii ANRCETI a participat şi vicepremierul Valeriu Lazăr, ministru al economiei. Ministrul a spus că Grigore Varaniţa este un specialist competent, cu suficientă experienţă în domeniul tehnologiilor informaţionale şi a comunicaţiilor.

La rândul său, noul director  a spus că este la curent cu problemele actuale ale sectorului tehnologiilor informaţionale, obiectivele autorităţii de reglementare al acestui sector. Grigore Varaniţa a accentuat că mizează mult pe experienţa specialiştilor de la ANRCETI, dar şi pe sprijinul Guvernului în rezolvarea problemelor existente în acest sector important al economiei naţionale.

Grigore Varaniţa a fost numit în această funcţie printr-o hotărâre a Guvernului din 10 iulie curent, pe o perioadă de patru ani. Prin altă hotărâre, Guvernul l-a eliberat pe Sergiu Sâtnic din funcţia de director al ANRCETI în baza cererii de demisie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.