Muncitorii DGLCA au intervenit și pe parcursul nopții la înlăturarea consecințelor ploii

Echipele antrenate în salubrizarea capitalei, subordonate Direcției generale locativ-comunală și amenajare, au muncit neîntrerupt, și pe parcursul nopții, pentru a înlătura efectele daunelor cauzate de precipitațiile abundente înregistrate miercuri după-amiază. Stațiile de așteptare a transportului și trotuarele au fost curățate meticulos, iar din pasajele subterane a fost îndepărtată o cantitate semnificativă de nămol, transmite IPN.

Muncitorii au scos în teren și 24 de utilaje de salubrizare mecanizată. O intervenție masivă a fost solicitată la  intersecția străzii Ion Inculeț cu strada Nicolae Testemițanu, de unde de asemenea s-a evacuat nămol.

O atenție sporită muncitorii au acordat curățării stațiilor de așteptare a transportului public și trotuarelor. Echipele municipale vor rămâne mobilizate în continuare, pentru a asigura salubrizarea orașului și evacuarea deșeurilor. Aproximativ 400 de angajați sunt implicați în aceste operațiuni, precizează Direcția generală locativ-comunală și amenajare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.