Moldtelecom şi Expert au dat startul epocii soluţiilor inteligente pentru comunicare

În perioada 12- 14 iulie, Operatorul naţional Moldtelecom a lansat reţeaua de magazine, sub brandul Expert. Au fost deschise filiale în 3 sectoare din oraşul Chişinău. Cu această ocazie, Moldtelecom a organizat festivităţi de amploare, în cadrul cărora s-au desfăşurat tombole cu numeroase premii de valoare.

Brandul magazinelor Expert, creat sub aripa Operatorului Naţional Moldtelecom şi Unite, vine să ofere soluţii inteligente de comunicare, oferte avantajoase de laptopuri şi tablete cu trafic de internet mobil bonus, reduceri la cele mai tari telefoane mobile şi smartphone-uri, precum şi cele mai tari oferte pentru televiziunea digitală şi internet fix. Astfel, de azi înainte serviciile Moldtelcom şi Unite vor fi oferite într-o ambianţă nouă  Primii vizitatori și clienți Expert au apreciat faptul că acum pot găsi atât serviciile Moldtelecom, atât și produsele complementare pentru utilizarea lor într-un singur magazin Expert.

În cadrul evenimentelor de deschidere au avut loc şi tombole cu extrageri de premii valoare. La început, vizitatorii evenimentului au fost puşi la încercare cu un concurs-victorină, în cadrul căruia aceştia trebuiau să-şi demonstreze cunoştinţele despre magazinele Expert, răspunzând corect la 3 întrebări simple. Cei care s-au încumetat să o facă, au primit câte o cartelă Unite.

Pe tot parcursule evenimentelor de lansare, promoterii Expert au oferit vizitatorilor cupoane de participare la tombolă, pe care aceştia trebuiau să le completeze şi să le arunce în urna de extragere. Astfel, toţi vizitatorii evenimentului au avut ocazia să câştige un smartphone, o tabletă şi un laptop performant. Fericiţii câştigători s-au dovedit a fi:
 - Smartphone: Rozmeriţă Valeriu, Croitoru Olesea şi Baidis Liudmila;
 - Tabletă: Bacalear Natalia şi Seminina Irina;
 - Notebook: Vier Zinaida, Nazdraciov Serghei şi Cruliţcaia Tatiana.

Vizitatorii au rămas mulţumiţi şi satisfăcuţi de tombolele organizate în incinta magazinelor, dar mai ales de alegerea bogată a de gadget-uri performante pe care le-au prezentat-o colaboratorii Expert. Nu în ultimul rând, clienţii au fost plăcut surprinşi de preţurile extrem de accesibile şi bonusurile pe care le oferă Expert şi Modltelecom la procurarea unui produs.

Moldtelecom nu se opreşte aici şi va continua să lucreze, pentru a oferi tuturor clienţilor săi soluţii inteligente de comunicare. Astfel, în viitorul apropiat se preconizează deschiderea oficială a încă 3 magazine Expert în oraşele Bălţi, Cahul şi Comrat.

Expert – soluţii inteligente de comunicare de la Operatorul Tău Naţional Moldtelecom.

Serviciul de presă Moldtelecom

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.