Moldtelecom oferă reduceri în 6 magazine ale brandului său Expert la început de nou an şcolar

Cele mai avansate tehnologii digitale cu reduceri de pînă la 1000 de lei îşi aşteaptă cumpărătorii în reţeaua de magazine "Expert", lansată în această vară de operatorul de telecomunicaţii Moldtelecom şi brandul său de telefonie mobilă Unite.

Cu ocazia începutului noului an şcolar, reţeaua de magazine "Expert" a pregătit oferte foarte atractive pentru clienţii săi, lansînd campania «Prinde oferta la ghiozdan».

În cadrul acestei acţiuni promoţionale, telefoanele mobile, tabletele şi laptopurile pot fi procurate cu o reducere de pînă la 1000 de lei. În plus cumpărătorii primesc pe loc şi 3 luni de acces gratuit la internet mobil de pînă la 12 GB lunar de la Unite. Campania se desfăşoară în perioada 20 august - 30 septembrie curent.

În această perioadă pe rafturile magazinelor îşi va face apariţia şi o nouă gamă modernă de televizoare performante cu LED, la preţuri speciale. Cei care vor achiziţiona un astfel de televizor primesc odată cu el şi o conexiune preplătită la IPTV şi 3 luni de vizionare gratită a canalelor HD. Astfel cumpărătorii primesc nu numai un televizor ci şi servicii de televizune de cea mai înaltă calitate de la Moldtelecom, economisind în jur de 540 de lei.

Clienţii Unite 3G beneficiază în magazinele "Expert" şi de o reducere de 3% la toate produsele de tehnologie digitală şi de 7% la accesorii.

Astfel, reţeaua de magazine "Expert" integrează într-un singur loc, servicii de calitate ale companiei Moldtelecom şi o gamă diversă de produse moderne de comunicaţii la cele mai bune preţuri. Toţi clienţii magazinului "Expert" sunt asistaţi de o echipă profesionistă de consultanţi, pregătită să le ofere informaţii personalizate despre fiecare produs sau serviciu disponibil pentru ei, precum şi să-i ajute să găsească cele mai bune soluţii de comunicare pentru fiecare în parte.

De la lansare, "Expert" s-a impus foarte activ pe piaţa din Republica Moldova. În această vară, au fost deschise succesiv 6 magazine, 3 la Chisinău şi câte unul la Cahul, Comrat şi Bălţi. Evenimentele de inaugurare a magazinelor s-au remarcat  prin oferte promoţionale accesibile la diverse servicii şi produse de comunicaţii, prin numeroase tombole cu gadget-uri moderne în calitate de premii şi desigur programe de divertisment.

În curînd, conceptul de magazin integrat sub marca "Expert" va ajunge şi în Orhei (str. V. Mahu,119), Hânceşti (str. Chişinăului, 1), Soroca (str. Independenţei, 73) şi Edineţ (Independenţei, 31), urmând să fie prezent în toată republica. De asemenea, la începutul anului şcolar, va fi ianugurat un magazin Expert în centrul captalei pe str. Puşkin 28.

Doritorii de a vizita magazinele "Expert" pot merge la următoarele adrese:

Mun. Chişinău: str.Kiev, 16/1; bd. Dacia, 16/1, c.c. Budapesta; bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 12.
Mun. Bălţi: str. Independenţei, 28.
Or. Cahul: str. Republicii, 17.
Or. Comrat: str. Pobeda, 46.

Expert – soluţii inteligente de comunicare de la Operatorul Tău Naţional Moldtelecom

Serviciul de presă Moldtelecom


Autorii comunicatului - nu agenţia de presă IPN - poartă în exclusivitate responsabilitate pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului pe care îl prezintă spre publicare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.