Moldtelecom a dăruit speranţă copiilor defavorizaţi în preajma sărbătorilor de iarnă



Moldtelecom a dăruit speranţă copiilor defavorizaţi în preajma sărbătorilor de iarnă

Sărbătorile de Iarnă invită pe fiecare dintre noi la frumosul gest de a dărui şi compania Moldtelecom îşi păstrează continuitatea de a face surprize de neuitat copiilor defavorizaţi.
 
În cadrul unei serbări organizate pe 23 decembrie curent, la gimnaziul-internat din localitatea Văscăuţi, Floreşti Moldtelecom a  creat o adevărată atmosferă de sărbătoare şi voie bună cu daruri dulci şi obiecte de prima necesitate pentru instituţia gimnaziului - o maşină automată de spălat cu un set de articole de menaj ce include: detergenţi, clătitori, săpunuri, şampoane şi înălbitori.

Sărbătoarea a culminat cu un spectacol de zile mari „O poveste de iarnă”, prezentat de actorii Centrului de cultură şi artă „Ginta Latină”, care a fost o surpriză feerică pentru aceşti copii, care, de obicei sunt lipsiţi de această bucurie.

˝Pentru că de cele mai multe ori zâmbetul lipseşte de pe faţa acestor copii, datorită neajunsurilor materiale şi a căldurii părinteşti, S.A. Moldtelecom şi-a propus ca de acest Crăciun să le ofere motive de bucurie elevilor de la gimnaziul-internat din satul Văscăuţi. Prin această acţiune, ne-am dorit să aducem o rază de lumină în sufletele acestor copii minunaţi, dornici de afecţiune care, deşi întâmpină multe greutăţi, trăiesc cu speranţa unei zile de mâine mai bune˝ a declarat Vitalie Iurcu, Director General al Moldtelecom S.A.  

Astfel, peste 130 de copii s-au bucurat de evenimentul pregătit pentru ei, întâmpinându-i pe reprezentanţii companiei cu braţele deschise. Elevii gimanziului, majoritatea dintre care sunt orfani au pregătit momente speciale, mulţumind pentru darurile primite.

 „Am părăsit instituţia după câteva ore în care ne-a fost cald în suflet, cu promisiunea că vom rămâne prieteni şi că următoarea vizită, o vom face, în cel mai scurt timp posibil”, a ţinut să menţioneze G.Popescu, director resurse umane al S.A.”Moldtelecom”.

Această acţiune de integrare în societate a celor mai trişti ca noi este o importantă valoare socială pentru Moldtelecom, prin care compania răspunde nevoilor copiilor proveniţi din medii social defavorizate.

Moldtelecom ajută copiii cu posibilităţi limitate să spere şi prin aceasta ajută întreaga comunitate să prospere!

Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.