Moldova a învins Andorra cu 2-0 în al doilea meci din Liga Națiunilor

Moldova a învins Andorra cu 2-0 în cel de-al doilea meci din Liga D, grupa 2, a Ligii Națiunilor și conduce autoritar grupa din care mai face parte reprezentativa Maltei. Meciul a avut loc pe Stadionul Zimbru, din Chișinău, transmite IPN.

Golurile au fost marcate de Artur Ioniță, în minutul 31, și de Maxim Cojocaru, în minutul 95.

Serghei Cleșcenco, antrenor principal la Naționala Moldovei, a declarat, în cadrul conferinței de presă de după meci, că partida a fost „mai mult emoțională decât frumoasă”, iar jucătorii nu au arătat tot ce e mai bun. Important este că echipa a luat trei puncte și a făcut un pas înainte spre calificare.

Președinta Maia Sandu a apreciat victoria echipei Moldovei în meciul cu Andorra. „Stadionul nostru e din nou plin de oameni care au venit să susțină Moldova! […] Felicitări, Echipa Țării! Felicitări tuturor fotbaliștilor, antrenorilor și suporterilor naționalei. Felicitări, Moldova!”, a scris șefa statului pe Facebook.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, tricolorii au punctajul maxim după două partide, urmând să joace pe 13 octombrie, în deplasare, meciul decisiv cu Malta, care poate aduce calificarea echipei naționale în Liga C.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.