Mobiasbancă susţine inovaţia împreună cu ASEM

În perioada 5 octombrie – 24 decembrie 2015 se va desfăşura Concursului anual „Idei de Afaceri" pentru studenţii Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM). Concursul este organizat anual de Incubatorul de Afaceri al ASEM, cu susţinerea Mobiasbancă, care este partenerul acestui eveniment pe parcursul mai multor ediţii.

Concursul oferă participanţilor posibilitatea de a-şi prezenta propriile idei de afaceri şi de a obţine finanţări pentru start-up sub formă de premii, iar participanţii cu cele mai bune planuri de afaceri vor putea continua ascensiunea în domeniul afacerilor ca rezident al Incubatorului de Afaceri.

Totodată, pe perioada concursului participanţii vor beneficia de training-uri în domeniul antreprenoriatului, întâlniri cu oamenii de afaceri de succes şi consultaţii ale experţilor în business.

În cadrul parteneriatului cu Incubatorul de Afaceri ASEM, Mobiasbancă sprijină proiectele inovative şi contribuie la dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor din Moldova, inovaţia fiind una dintre valorile fundamentale ale băncii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.