Mobiasbancă – mai aproape de clienţii săi

Câte o filială nouă a băncii şi-a deschis larg uşile în trei sectoare ale capitalei – Botanica, Râşcani şi Centru.

Cele trei filiale şi-au început activitatea acum câteva luni, iar ieri şi-au invitat clienţii şi partenerii pentru a sărbători evenimentul. Cu această ocazie, la fiecare filială a fost anunţată Ziua Uşilor Deschise, iar cei care au vizitat unitatea în această zi au primit cadouri promoţionale – pixuri, carnete, căni, umbrele, toate cu logotipul băncii. De asemenea, în aceste filiale se desfăşoară campaniile promoţionale – fiecare client nou participă la o tombolă cu reduceri şi cadouri.

Filiala nr. 37 „Tudor Vladimirescu” (Râşcani), filiala nr. 38 „Casa Presei” (Centru) şi filiala nr. 39 „Munceşti” (Botanica) oferă gama completă de produse şi servicii bancare pentru persoane fizice şi juridice: credite, carduri, transferuri bancare, operaţiuni cu numerarul, etc. Deservirea clienţilor în fiecare dintre noile filiale se bazează pe principiul de universalitate: ghişeele universale şi deservirea de către un consilier clientelă dedicat. În acest fel, banca îşi demonstrează apropierea faţă de clienţi de necesităţile acestuia. De asemenea, toate filialele sunt dotate cu bancomate pentru operaţiuni de retragere a numerarului.

„Prin deschiderea noilor filiale, Mobiasbancă Groupe Société Générale îşi continuă strategia de dezvoltare a reţelei comerciale pentru a fi cât mai aproape de clienţii săi. Aceasta este una dintre priorităţile de dezvoltare a băncii, care are drept scop îmbunătăţirea calităţii de deservire şi a comodităţii amplasării unităţilor comerciale”, spune Mylene Nicolas de March, vicepreşedinte al băncii şi director comercial.

Mai mult decât atât, după obţinerea certificatului ISO 9001:2008 în domeniul calităţii, la începutul acestei veri, în toate filialele Mobiasbancă se acordă o atenţie sporită creşterii satisfacţiei clienţilor.

Noile filiale au program de lucru diferit. Filiala nr. 38 „Casa Presei” lucrează de luni până vineri, între 09:00-17:15, cu pauza de masă între 12:30-13.30. Filiala nr. 39 „Munceşti” deserveşte clienţii de lucru de luni până vineri, între 09:15-17:30, cu pauza de masă între 13:00-14:00. Iar filiala nr. 37 „Tudor Vladimirescu” are un program de lucru de marţi până sâmbătă între 10:00-18:15, cu pauza de masă între 13:00-14:00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.