Mobiasbancă-Groupe Société Générale anunţă lansarea de noi produse

COMUNICAT DE PRESĂ

Chişinău, 28 mai 2014

 

Mobiasbancă - Groupe Société Générale anunţă lansarea de noi produse

 

În 2014, Mobiasbancă - Groupe Société Générale sărbătorește 150 de ani de la înfiinţarea grupului, fondat pe 4 mai 1864. Cu această ocazie, Mobiasbancă lansează o serie de noi produse bancare, unele dintre ele în premieră pentru Republica Moldova.

Festivitățile dedicate sărbătoririi a 150 de ani ai Groupe Société Générale au demarat la începutul lunii mai, când Mobiasbancă a lansat noul design al cardurilor sale, dotate cu cip - Maestro, MasterCard, colecţia Cherie Cherie, carduri de credit și de debit, în toate valutele. Noul design este inovator, inspirat din valoarea principală a băncii - spiritul de echipă și exprimă libertatea, încrederea și siguranța oferite posesorilor de carduri datorită unei tehnologii moderne cu cip.

În așa fel ajugem la o altă valoare importantă a grupului, implementată de către Mobiasbancă pe piața locală – inovația. Ca bancă inovativă, Mobiasbancă va lansa unele produse și servicii noi în următoarele câteva luni. Unele dintre acestea vor continua noutățile ce țin de oferta de carduri, altele se referă la bankingul la distanță, iar altele fac parte din domeniul asigurărilor, pentru a oferi mai multă protecție clienților noștri și familiilor lor.

Una dintre cele mai importante lansări va avea loc în cadrul evenimentului dedicat aniversării a 150 de ani ai grupului, pe 29 mai. Este un produs nou nu doar pentru Mobiasbancă, dar şi pentru întreg sectorul bancar din Republica Moldova.

Ridha Tekaia, președintele Mobiasbancă - Groupe Société Générale, a declarat: “Mobiasbancă a devenit parte din Groupe Société Générale în anul 2007, când grupul a decis să creeze o legătură economică între Europa și CSI. Banca a preluat valorile și principiile grupului, dar cel mai important – experiența și know-how-ul acumulate pe parcursul a 150 de ani de activitate. Mobiasbancă s-a dovedit a fi o bancă transparentă, de încredere, independentă, inovativă, stabilă, internaţională, cu o echipă puternică, profesionistă și angajaţi dedicaţi, o bancă de referință pe piață, aleasă pentru calitatea produselor și serviciilor. Suntem mândri să sărbătorim această aniversare prin lansarea unor noi produse în sectorul bancar din Moldova, oferind noi oportunități pentru clienții și partenerii noștri. “

O altă lansare este legată de responsabilitatea socială corporativă. Ca parte a grupului, Mobiasbancă susține cultura, arta și sportul. Banca este partenerul oficial al Federației Rugby din Moldova de 6 ani. În acest an, Mobiasbancă a contribuit suplimentar la reînnoirea echipamentelor pentru toate echipele naționale ale țării, prezentate oficial la conferința de presă.

Vasile Revenco, președintele Federației de Rugby din Moldova, a spus: „Folosind acest prilej, vă felicit cordial cu 150 de ani ai Groupe Société Générale și vă doresc în continuare să fiți primii în sistemul bancar mondial. Mobiasbancă - Groupe Société Générale activează în Republica Moldova nu numai pentru binele acționarilor și clienților săi, dar și în folosul întregii comunități. Doresc să aduc sincere mulțumiri Partenerului Oficial al Federatței de Rugby din Moldova - Mobiasbancă - Groupe Société Générale, care contribue cu multă dăruire la promovarea și dezvoltarea Rugby-ului în Republica Moldova. Astăzi, Federația de Rugby din Moldova lansează noul echipament de joc pentru Naționalele Moldovei de Rugby, confecționat cu suportul Mobiasbancă. La mulți ani, Groupe Société Générale!”


O bancă pionier, Société Générale a fost printre primele bănci franceze care a început extinderea internațională în 1871, prin deschiderea de sucursale în Londra și Sankt Petersburg, înainte de Maghreb, SUA, America Latină, Senegal și Coasta de Fildeș. De asemenea, a fost printre primele bănci care au început operațiuni în țările din Europa Centrală și de Est după căderea Zidului din Berlin. Société Générale a fost, de asemenea, un pionier în finanțarea comerţului internaţional, diversificarea produselor și serviciilor bancare, finanțarea specializată corporativă, precum și în lansarea de noi instrumente financiare internaţionale care au însoțit dezvoltarea piețelor financiare. Grupul a susţinut finanțarea proiectelor de infrastructură simbolice pentru lumea modernă: metroul din Paris, liniile de cale ferată franceză, calea ferată Trans - Siberiană, Canalul Panama, Canalul Suez și chiar Turnul Eiffel.

Astăzi Société Générale operează în 76 de țări, bazându-se pe experienţa a peste 154.000 de angajaţi care deservesc 32 milioane de clienţi din întreaga lume. Este unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din Europa. Bazat pe un model bancar diversificat universal, grupul combină soliditatea financiară cu o strategie de creștere durabilă și își propune să fie referință pentru relaţia bancară, recunoscut pe piețele sale, aproape de clienţi, ales pentru calitatea serviciilor și produselor și angajamentul echipelor sale.

Mobiasbancă este parte a Société Générale din anul 2007. Este o bancă comercială care deserveşte peste 106.000 de clienţi activi în sectoarele corporativ, IMM-uri și de vânzare cu amănuntul, prin intermediul unei rețele de 56 de unităţi.


Departamentul Comunicare
și Calitate:
Irina TRIBUSEAN
+373 22 81 24 41

 

Cristina POPA
+373 22 81 25 63
Eduard RABII
+373 22 81 24 53

 

 

bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 81a
MD-2012 - Chișinău, Moldova
Fax +373 22 25 64 53
www.mobiasbanca.md

 

BC “MOBIASBANCA -
Groupe Société Générale“ S.A.
Capital social: 100 000 000 MDL

Clic aici pentru a descărca/deschide fişierul PDF în filă nouă

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE