Mobiasbancă a susținut echipa Moldovei la Jocurile Mondiale Special Olympics 2015



BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. a susținut participarea Selecţionatei Moldovei Special Olympics la Jocurile Mondiale de Vară, Special Olympics, care au avut loc în perioada 25 iulie - 2 august în Los Angeles, California.

Jocurile Mondiale Special Olympics se află deja la ediția a 14-a și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv pentru persoanele cu deficiențe de dezvoltare intelectuală. La competiție au participat în total 7000 de sportivi din 177 de țări, care au concurat la diverse discipline sportive. Delegația Moldovei a fost alcătuita din 19 persoane, dintre care 13 sportivi la probele de fotbal, natație, tenis de masa și tenis de câmp.

Selecţionata Moldovei Special Olympics s-a întors acasă cu rezultate remarcabile, aducând 6 medalii, dintre care patru de aur și două de argint. Sportivii noştri s-au clasat pe primul loc la mini-fotbal, tenis şi nataţie, iar medaliile de argint au fost câştigate la tenis de masă. Ei sunt campionii noștri și cei care au ridicat cu mândrie drapelul Republicii Moldova la aceste competiții sportive. Emoțiile și lacrimile de bucurie, precum și succesul obținut vor ambiționa aceste persoane să lupte mai departe, devenind pentru noi exemple de urmat. Prin succesele obținute în diverse competiții sportive au promovat țara noastră.

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este partenerul Special Olympics Moldova din anul 2010, susținând persoanele cu nevoi speciale intelectuale la competițiile sportive din țară și de peste hotare. Fiind o bancă social responsabilă care se implică activ în viața socială a țării noastre, Mobiasbancă susține integrarea acestor persoane în societate, promovează toleranța și deschiderea societății pentru a oferi șanse egale fiecărui cetățean al țării noastre.

În luna octombrie 2015 Asociația Special Olympics Moldova împlinește 20 de ani de la fondare. Scopul acestei asociații și mișcări sportive este de a integra în societate persoanele cu nevoi speciale intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul, calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi competiţii.

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. este o subsidiară a Grupului Société Générale, una dintre cele mai mari instituții financiare din Europa. În 2015, Mobiasbancă a celebrat  aniversarea a 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Aceasta rămâne prima şi unica bancă din Moldova care deţine certificatul calităţii ISO 9001:2008, asumându-şi angajamentul de a oferi clienţilor săi produse şi servicii calitative, siguranță și stabilitate.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.