Mobiasbancă a organizat, împreună cu Federația de Rugby din Moldova, Turneul de rugby juniori dedicat deschiderii Cupei Mondiale la Rugby 2015

Mobiasbancă este alături de cel mai important eveniment rugbist al anului - Cupa Mondială la Rugby 2015, și de toți iubitorii acestui sport.

În data de 18 septembrie, pe stadionul din Anenii Noi s-a desfășurat un turneu International la rugby consacrat deschiderii Cupei Mondiale 2015 din Marea Britanie. Turneul a fost organizat de Federația de Rugby din Moldova, cu suportul Mobiasbancă.

La competiţie au participat 14 echipe de juniori, pe două grupe de vârsta, din comunele Soroca, Briceni, Chișinău și Ciorescu. La disputarea meciurilor de calificare în partidele decisive s-au prezentat mai bine echipele din  comuna Ciorescu și echipa similară din Soroca. În turneu au concurat și tinerele sportive pasionate de jocul cu balonul oval. După încheierea competițiilor de juniori, s-au disputat turneul echipelor feminine din Iași, Odesa și Chișinău, iar la ora 15:00 s-au confruntat selecționatele de rugby din Odessa și Chișinău – partida din programul ,,Ligii Est-Europeane de Rugby-15”. Selecționata Chișinăului a obținut victoria cu scorul de 25 la 23.

Din 18 septembrie iubitorii de rugby pot urmări meciurile Cupei mondiale de rugby 2015 la Rugby House Pub, Chişinău, str. Mircea cel Bătrân 25/2.

Mobiasbancă – Groupe Société Générale este partenerul oficial Federației de Rugby din Moldova din 2008.

Société Générale este partenerul mondial al Cupei Mondiale la Rugby 2015.

Între 18 septembrie și 31 octombrie 2015, lumea va fi de formă ovală!

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.