Ministrul de interne despre dublul omor de la Durleşti: Poliţia se află pe o pistă clară

Ministrul afacerilor interne în exerciţiu, Dorin Recean, susţine că poliţia se află pe o pistă clară în ceea ce ţine de descoperirea dublului asasinat de la Durleşti, care a avut loc acum doi ani, transmite IPN. S-a mers decisiv înainte. În sfârşit o bună parte din probele biologice au fost analizate, au venit analizele ADN. Nu pot dezvălui mai multe, a declarat Dorin Recean în cadrul emisiuniiMoldova în direct”, la postul public de televiziune Moldova 1.

Ministrul
a menţionat majoritatea crimelor se descoperă. Din cele mai grave, cinci rămân deocamdată nedescoperite. Potrivit oficialului, asupra tuturor dosarelor lucrează echipe delegate.Am încredere eforturile se vor încununa cu succes, a menţionat Dorin Recean.

La 1 aprilie 2011, în oraşul Durleşti, o fată de 15 ani şi un băiat de 18 ani, au fost găsiţi împuşcaţi într-un automobil. În victime s-a tras dintr-o armă de vânătoare. La mijlocul lunii aprilie 2011, poliţia a reţinut un bărbat suspectat de dublul omor, ulterior s-a stabilit că acesta are devieri psihice şi nu este implicat în asasinat. Un alt suspect care a intrat în vizorul poliţiei a fost Gheorghe Inculeţ, un bărbat despre care s-a stabilit ulterior era mort din 2007. În iunie 2012, MAI a prezentat portretul robot al posibilului infractor, suspectul nu a fost însă găsit.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.