Miniştrii de externe ai Danemarcei şi Greciei vin la Chişinău

Ministrul afacerilor externe al Regatului Danemarcei, Martin Lidegaard, efectuează, în perioada 7-8 aprilie, o vizită în Republica Moldova, la invitaţia ministrului afacerilor externe şi integrării europene, Natalia Gherman. Pe 8 aprilie la Chişinău va sosi şi ministrul afacerilor externe al Republicii Elene, Evangelos Venizelos, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al ministerului de externe de la Chişinău.

Programul vizitei ministrului de externe al Danemarcei include întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu prim-ministrul Iurie Leancă, cu ministrul afacerilor externe şi integrării europene, Natalia Gherman, şi cu viceprim-ministrul pentru reintegrare, Eugen Carpov.

Pe 8 aprilie, Martin Lidegaard va participa la conferinţa „Dezvoltarea Durabilă Verde în Republica Moldova”, organizată de către Guvernul Republicii Moldova, în parteneriat cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi Guvernul Danemarcei.

Şi agenda oficialului elen, Evangelos Venizelos, la Chişinău include întrevederi cu conducerea statului. În contextul preşedinţiei elene la Consiliul UE, şefa diplomaţiei de la Chişinău, Natalia Gherman, şi ministrul de externe al Greciei vor semna Memorandumul de cooperare moldo-elenă în domeniul integrării europene.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.